Fortsätt till huvudinnehåll

Emellanåt ...

... har jag otur när jag tänker. Jag befinner mig för närvarande på ett hotell på Landvetter - vilket jag inte borde göra. Istället borde jag luta mig tillbaka bekvämt i en liggstol i en lånad villa någonstans söder om Lyon.

Där det gick fel var när jag tog för givet att flyget skulle avgå från Säve flygplats. Det gjorde det ju förra året! Men icke. Istället hade flygbolagen tänkt sig lite variation i det hela, dock utan att informera mig att de istället ville låta flyget avgå från Landvetter i år (t.ex. via biljetten). Plötsligt upplevde vi ett väldigt underskott på tid när vi i bil skulle förflytta oss från A till B, i synnerhet därför att halva Göteborgs vägnät håller på att byggas ut och om. Och fort gick det; dock inte tillräckligt fort.

Hur som helst. Vi hann inte med incheckningen. Istället blev det övernattning på hotell plus nya flygbiljetter. Inte helt gratis kan jag säga. Och sedan undrar man ju: är det sådant här man får höra för lång tid framöver? För det är klart: vi hade ju också kunnat fråga innan var vi skulle åka ifrån. Den där lilla detaljen.

Kommentarer