Fortsätt till huvudinnehåll

TurboEnglish: ny wiki!

Jag har precis startat en wiki (first time ever!) vilken kommer att fungera som en "språkbank" för engelskan. Jag med flera kommer där att lägga ut användbart material för såväl lärare som elever. Den har fått det mycket talande namnet TurboEnglish.

Mest intressant så här långt är att jag där samlat länkarna till alla filmerna i serien Getting It Right! Men inte bara det, utan jag har även bejakat ett tips jag fick via IKT-skafferiet, nämligen RoadToGrammar. Som elev kan man nu titta på en film om något grammatiskt moment en eller flera gånger. Man kan sedan i omedelbart anslutning till detta göra övningar på datorn som är kopplade till just den filmen. Det fina i kråksången är att man får omedelbart svar på om man förstått vad det handlar om, och det finns även mer avancerade övningar att pröva krafterna med.

Så kolla in detta, vettja:
TurboEnglish


Kommentarer

 1. Härligt Henrik! Du är en fantastisk kollega i det utvidgade kollegiet. Ska sprida budskapet i LMS

  SvaraRadera
 2. PS jobbig kontroll för kommentar för den som inte ser så bra. Fick fyra bakläxor.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Helena, tack för de vänliga orden!

  Vad gäller kontrollen för kommentarer får jag försöka lista ut hur jag förhoppningsvis kan ändra lite på några inställningar (jag visste inte ens att det fanns någon kontroll...). Inte helt enkelt för en vanlig glad amatör men utifrån din beskrivning av problembilden får jag verkligen försöka (jag har fortfarande inte lyckats lösa hur man kan ta sig vidare hit direkt från din blogg). :(

  SvaraRadera

Skicka en kommentar